Kickoff och team-building i Borlänge/Falun

Prova på en annorlunda form av teambuilding

Testa en annorlunda aktivitet under kickoffen

Rummet är den ultimata aktiviteten för en kick off. Ett interaktivt äventyrsspel där kommunikationsförmåga, teamwork och kreativitet verkligen sätts på prov! Sätt samman olika lag med medarbetare och låt dem använda alla sina olika färdigheter och kunskaper för att gemensamt lösa problem och överkomma hinder. Vilken grupp är snabbast och jobbar bäst tillsammans?

Vi har tre rum och två mobila koncept vilket gör att vi kan ta emot allt ifrån hela företag till små arbetsgrupper. Tack vare de mobila koncepten kan vi också komma ut till er på plats oavsett om ni tältar i skogen eller vill köra i ett konferensrum på egna kontoret.

Escape Room

Escape Room eller ”rymningsspel” är en interaktiv och uppslukande gruppaktivitet där gruppen behöver samarbeta för att ta sig ut från ett låst rum. Är du nyfiken på om aktiviteten passar er, läs mer här eller ring oss.

Våra tre Escape Room finns fördelade i två lokaler i Borlänge Centrum. Upplevelsen tar strax över en timme att genomföra och man kan vara 3-6 personer i varje rum. Maximalt kan vi ta emot 20 personer samtidigt.

Mobila koncept

Om du testat våra Escape Room kommer du även känna igen dig i våra mobila koncept. Vi kommer ut till er på plats med våra mobila rum och riggar upp i ett eller flera konferensrum. Aktiviteten passar både stora och små arbetsgrupper och har den stora fördelen att man kan få en upplevelse utan att behöva röra sig utanför kontoret.

Detta är de mobila koncept vi har:

  • Skattkistan. Speltid mellan 15-45 minuter. Maximalt antal deltagare: 12.
  • Agentväskan: Speltid mellan 60-90 minuter. Maximalt antal deltagare: 30.

Så klart är vi inte begränsade till det ena eller det andra upplägget utan har i många fall kört både Escape Room och mobila koncept samtidigt för större grupper. Genom att kombinera våra mobila koncept och Escape Room kan vi utan problem ta emot runt 60 personer samtidigt.

Konferensrum och mat löser vi tillsammans med samarbetspartners.

Om du vill ha ett förslag på upplägg från oss, använd gärna formuläret här intill.

Vad säger våra kunder?

Skicka förfrågan

Undrar du över något? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig! För att boka, gå till bokningssidan.

[recaptcha]
Jag godkänner att mina uppgifter sparas och används för att kontakta mig.