Presentkort på en upplevelse utöver det vanliga

Att låsa in sina vänner och familj är det största beviset på kärlek och uppskattning, det är sen gammalt. Därför är det klart att du ska köpa ett presentkort till Rummet och ge dina vänner en ordentligt uppslukande upplevelse.

Vi säljer presentkort till alla våra rum. Klicka igenom formuläret nedan för att välja rum och vilket antal personer du vill ha presentkortet för. Skulle personen du ger det till vilja spela ett annat rum eller ha fler eller färre personer med sig löser vi så klart det!

book now

Vanliga frågor och svar

Hur löser jag in presentkortet?

När du slutför betalningen av presentkortet får du ett gåvobevis skickat till din mail. Detta kan du sedan skriva ut och ge i present. När den sedan ska användas följer du instruktionerna i mailet och går in på denna adress.

Hur gör jag om vi blir fler eller färre än vad presentkortet är utfärdat för?

Ingen fara! Blir ni fler personer löser vi den extra kostnaden direkt på plats. Blir ni färre kommer du att få den summan tillgodo på ett konto i bokningssystemet till att använda vid nästa upplevelse hos oss!

Hur länge är presentkortet giltigt?

Våra presentkort är giltiga i ett år från det datum då det utfärdades.

Får jag något material som är lämpligt att ge bort i samband med presentkortet?

Om du vill! Vi har finfina flyers som kan passa fint att slå in tillsammans med presentkortet. Kontakta oss på hej@aventyrsrummet.se med namn och adress så skickar vi några hem till dig!