Svensexa och möhippa i Borlänge/Falun-regionen

En oförglömlig upplevelse och garanterat dagens höjdpunkt

Inled svensexan eller möhippan instängd i en kall källarlokal i Borlänge.

Vad kan vara ett bättre sätt att förbereda sig för äktenskapets utmaningar på, än att övervinna hinder tillsammans med sina bästa vänner? Rummet är nämligen en spännande övning i samarbete, listighet och kreativt tänkande – tre viktiga ingredienser i ett äktenskap.

Våra rum ligger centralt i Borlänge vilket gör att vi ofta får besökare från Falun/Borlänge-regionen så väl som hela Dalarna.

I Rummet sätts ni i ett rum där ni måste lösa gåtor, hitta lönndörrar och knäcka koder för att kunna ta er vidare. Och klockan tickar… Låt den blivande bruden/brudgummen vinka hejdå till singellivet med ett oförglömligt äventyr där ni är huvudpersonerna!

Om ni inte vill eller har möjlighet att ta er till oss kan vi komma till er med våra mobila rum.

Vi kan erbjuda er lite olika upplägg beroende på hur många ni är och hur gott om tid ni har. Vanligtvis delar vi upp större sällskap i flera grupper där ni antingen får köra varsitt rum samtidigt alternativt samma rum efter varandra. Det kan också hända att tiderna som finns i vår bokning på hemsidan inte passar med er planering. Använd därför gärna formuläret här nedan så återkommer vi så snart vi kan med ett förslag!

Svensexa och möhippa i Borlänge

Skicka förfrågan

Undrar du över något? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig! För att boka, gå till bokningssidan.

[recaptcha]
Jag godkänner att mina uppgifter lagras och används för att kontakta mig.

Vad säger våra kunder?