Kick-off och teambuilding för företag

Vi har olika typer av aktiviteter som passar utmärkt till konferensen, kickoffen eller månadsmötet

Testa en annorlunda upplevelse på nästa kickoff!

Rummet är den ultimata aktiviteten för en kick off. Ett interaktivt äventyrsspel där kommunikationsförmåga, teamwork och kreativitet verkligen sätts på prov! Sätt samman olika lag med medarbetare och låt dem använda alla sina olika färdigheter och kunskaper för att gemensamt lösa problem och överkomma hinder. Vilken grupp är snabbast och jobbar bäst tillsammans?

Vi har tre Escape Rooms och två mobila koncept vilket gör att vi kan ta emot allt ifrån hela företag till små arbetsgrupper. Tack vare de mobila koncepten kan vi också komma ut till er på plats oavsett om ni tältar i skogen eller vill köra i ett konferensrum på egna kontoret.

Skattkistan
Agentväskan

Ovan ser du våra mobila utmaningar “Skattkistan” och “Agentväskan”.

Escape Room

Escape Room eller ”rymningsspel” är en interaktiv och uppslukande gruppaktivitet där gruppen behöver samarbeta för att ta sig ut från ett låst rum. Är du nyfiken på om aktiviteten passar er, ring oss gärna och diskutera saken. Våra tre Escape Room finns fördelade i två lokaler i Borlänge Centrum. Upplevelsen tar strax över en timme att genomföra och man kan vara 3-8 personer i varje rum. Maximalt kan vi ta mot 20 personer samtidigt.

Mobila upplevelser

Om du testat våra Escape Room kommer du även känna igen dig i våra mobila koncept. Vi kommer ut till er på plats med våra mobila rum och riggar upp i ett eller flera konferensrum. Aktiviteten passar både stora och små arbetsgrupper och har den stora fördelen att man kan få en upplevelse utan att behöva röra sig utanför kontoret.

Här är våra mobila upplevelser:

  • Skattkistan
    Speltid mellan 20-30 minuter
    Maximalt antal deltagare: 12
  • Agentväskan
    Speltid mellan 90-120 minuter
    Maximalt antal deltagare: 70

Quizrummet

I Quizrummet har vi byggt en miljö som påminner om en Game show på TV. Deltagarna delas upp i lag och får tävla mot varandra i våra roliga och fartfyllda quiz.

Kontakta oss

Undrar du över något? Använd gärna chat-funktionen längst ner till höger på sidan.

Adress

Wallingatan 11 (Bombrummet & Paparazzi), Sveagatan 14 (Globetrotter & Quizrummet)

Telefon

076-686 12 97

E-post

hej@aventyrsrummet.se

Vi kan ha svårt att svara i telefon, bokning görs därför med fördel via vår onlinebokning.