Bon Appetit

Det prisade krögarparet Desirée och Laurent Sabatier driver en välkänd restaurang som lockar till sig finsmakare från världens alla hörn. Nu ryktas det om att en inflytelserik matbloggare är på intåg.

Bon Appetit

Bon Appetit

Det prisade krögarparet Desirée och Laurent Sabatier driver en välkänd restaurang som lockar till sig finsmakare från världens alla hörn. Nu ryktas det om att en inflytelserik matbloggare är på intåg, som är känd för att såga restauranger vid fotknölarna om allt inte är helt perfekt.

Desirée och Laurent vill verkligen imponera extra på sin betydelsefulla gäst. Det gäller att servera det absolut bästa och de behöver därför sina speciella kryddor som är så värdefulla att de förvarar dem hemma istället för i restaurangen. De har själva inte tid att lämna alla puttrande grytor och kräver därför att ni ska skynda er hem till dem för att finna kryddorna i tid. Matbloggaren lär redan vara på ingång så det gäller att skynda innan katastrofen är ett faktum.

Typiskt nog är kryddorna välgömda och det är inte direkt läge att störa krögarparet i onödan så här gäller det att arbeta snabbt och metodiskt och använda både sitt logiska tänkande och kreativitet.

Detta rum finns i vår lokal på Sveagatan 14 i Borlänge.

Globetrotter har tidigare snurrat på Inlåst i Växjö.

  • Svårighetsgrad Medel +
  • Tid: 60 min
  • Deltagare: 2-6 st
  • Pris: 250kr per person

Boka nu